wawawawawagamama…

zerscht mal imene wagamama bini in london gsii, und scho det bini begeischteret gsi. abgseh devo das ich de asiatische chuchi sehr zuegneigt bin het mir aber vor allem das jung-lockere-urbane-unkomplizierte flair bsunders gfalle. woni denn ghört han, dass es bald in züri es wagamama git, hani vor freud afange stottere. es het mal plän geh, es wagamama im seefeld z’eröffne, leider het das wäg de riesige baustell letscht jahr im seefeld nöd klappet, so en seich nomal. aber egal, a de sihlporte gits sit bald 2 jahr es wagamama. wenn ihr e kokossuppe bschtellet müender nöd ab en gliferete löffel verschrecke, ihr chömed, wenn ihr nett fraget au en „normale“ löffel über. was me bschtellt chunnt i de regel sofort, me wird au druf hiigwise, dass z’ässe chunnt wenns fertig isch. das heisst bschtellt öpper nur en hauptgang und der ander zuesätzlich e vorspiis, so wird höchtwahrschiinli de einti de hauptgang übercho wenn der anderi sini vorspiis überchunnt. serviere tüend i de regel jungi, urbani lüüt. es wird sehr wert uf es lockers uufträtte gleit. die asiatische gricht sind alli frisch zuebereitet, me cha de chöch bi ihrem handwärch au zueluege. als vorspiis hets 5 chicken gyoza und ebi katsu gäh. gyoza sind teigtäsche und ebi katsu sind riesegrövettä im chnusprige teigmantel. die katsu sind de absoluti hammer gsi! die chilisauce wo debi serviert wird isch eifach uhuere guet, scheiss uf gastrokritikfirlifanz, eifach uhuere guet, punkt! als hauptgang han ich s’88gi und mini begleitig s’71gi gno, das was me bschtellt het wird grad in grosse zahle ufs tischset gschriibe und s’personal kännt jedes gricht per zahl und per name. 71 = chicken katsu curry, 88 = gunger beef cohan. i liebe di asiatischi chuchi wil vieles durenand uf em täller isch, und so isches au bim 88gi. me merkt würggli, dass alles frisch zuebereitet isch. ich bin immer fuschtriert wenn ich zum wagamama usegäng, eifach will ich satt bin aber am liebschte wür wiiterässe, so fein isch das züüg, esischeso!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.